Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Σκορδά: Κόντρα για τον Μικρούτσικο και “άγρια καρφιά”
LIFESTYLE

Καινούργιου – Σκορδά: Κόντρα για τον Μικρούτσικο και “άγρια καρφιά”

Καινούργιου - Σκορδά: "Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα".

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά! Οι κριτικές που δέχτηκε η Super Κατερίνα σχετικά με τον χειρισμό της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Ligth από την εκπομπή Fay’s Time, στάθηκε αφορμή να ακουστούν πολύ σκληρά λόγια στον αέρα του Alpha. Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις διαφημίσεις, επέστρεψε εμφανώς πιο ήρεμη από την ένταση των προηγούμενων στιγμών, και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά  και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου  του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

Μικρούτσικος για Φαίη Σκορδά: “Και τώρα που τα άκουσα της λέω πάλι μπράβο”

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στο «Fay’s Time» για τον τρόπο που χειρίστηκε η «Super Κατερίνα» την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light η παρουσιάστρια του Alpha χαμήλωσε του τόνους της και εξήγησε: «Συγγνώμη που με είδατε έτσι τσιτωμένη. Είμαι ο εαυτός μου. Αν στεναχωριέμαι και θα κλάψω. Επειδή έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν στηρίξει πάνω, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου. Επειδή υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν “έλα μωρέ που η Καινούργιου θα μας περάσει”. Αυτό που τους ενοχλεί δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω πόσο τιμή μου είναι που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή μου, είχε πάρα πολλές επιλογές».

Τότε ο Αντρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τόνισε: «Είμαι το κεντρικό πρόσωπο τόσο αρνητικής κριτικής. Πόσο άστοχο από αυτό που είπε η Νανά Παλαιτσάκη… Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου. Είμαι άνθρωπος που τσαλακώνεται και μέσα από αυτή τη στάση ξαναγεννιέμαι».

«Δεν είμαι απελπισμένος είμαι προβληματισμένος και δεν χάνω το πρόσημο ζωής που έχω που είναι θετικό. Αυτές οι απελπισίες, οι κατινιές το γλύψιμο, οι γυμνοσάλιαγκες είναι απέναντί μου… Οι συνάδελφοι που με ξέρουν στον χώρο να με λένε απελπισμένο ότι ξεφτιλίστηκα, όλο αυτό το πράγμα πέφτει πάνω μου και βλέπω όλο αυτό το βίντεο μαζεμένο δεν ξέρω που πατώ και πού πηγαίνω… Έρχεται η Φαίη και λέει δύο πραγματάκια που και τώρα που τα άκουσα λέω πάλι μπράβο…Επιμένω ότι μέσα σε αυτή την κόλαση που μέσα εκεί όπως πολύ σωστά τα λέτε υπάρχει και το στόχαστρο να χτυπήσουμε και μία εκπομπή πάει καλά το βλέπω… Αφού λοιπόν όλο αυτό γίνεται για να αναπαραχθούν αυτά εσείς γιατί τα αναπαράγεται; Η αναπαραγωγή τους αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρήματος».

Σχετικά με το αν ενημερώνεται για τη σκαλέτα του «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής είπε: «Ο Θέμης Μάλλης φροντίζει να είναι τυπικός, με ενημερώνει πάντα. Στοματάκι έχω, κόκαλα τσακίζω».

«Μου έκανε πρόταση ο Κοκλώνης να είμαι στην εκπομπή. Του ζήτησα δύο μέρες. Σκέφτηκα ότι πρέπει να μιλήσω με έναν άνθρωπο. Έστειλα μήνυμα στον Θέμη. Και μου απαντάει “είναι μεγάλη μου τιμή”. Επιλέγω τον άνθρωπο που με κρεμάει στα μανταλάκια;» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η σπόντα του Fay’s Time μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τετάρτης, υπήρξε μια επική στιχομυθία – σπόντα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα, o Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε έμμεσα στα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε “τι βλέπεις με τόσο μανία; Τι μηνύματα είναι αυτά που σκάνε;”. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντά, “Έχω ανοίξει την εγκυκλοπαίδεια στο “K”. Τώρα είμαι στο “κ-ο-μ”. Κοιτάω τη λέξη “κόμπλεξ”, μου βγάζει πολλές ερμηνείες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις