Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίκυ Σταμάτη Netflix: «Μου έκαναν πρόταση για ντοκιμαντέρ»
ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη Netflix: «Μου έκαναν πρόταση για ντοκιμαντέρ»

Βίκυ Σταμάτη Netflix: Η υποτροφία του γιου της για το εξωτερικό

Για τον γιο της που ετοιμάζεται να σπουδάσει στο εξωτερικό μίλησε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. Αναφέρθηκε, ακόμη, στο ενδεχόμενο να τον ακολουθήσει, αλλά και στην πρόταση που δέχθηκε από το Netflix. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου μίλησε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, και στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφορικά με την υποτροφία που πήρε ο γιος της για σπουδές σε πολύ γνωστό πανεπιστήμιο, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις της να εγκαταλείψει μαζί του την Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ο γιος της Άκης Τσοχατζόπουλος junior θα φύγουν το ερχόμενο καλοκαίρι για τη Βρετανία, όπου ο 17χρονος θα ξεκινήσει τις σπουδές του στα Χρηματοοικονομικά.

Η ίδια αποκάλυψε και ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021, έναντι υψηλής αμοιβής.

Βίκυ Σταμάτη: Δεκτός με υποτροφία σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης ο 17χρονος γιος της

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι μαζί μας ο Άκης ακόμη και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και σιωπή, το τονίζω, να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. «Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για εμένα το οτιδήποτε. Η προτεραιότητά μου αυτή την ώρα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνει 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος, θα μιλήσει για τον πατέρα του ο ίδιος. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ. Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο», τόνισε η ίδια.

«Δεν θέλω να διαβάζει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ξέρει την απτή αλήθεια, την αυθεντική αλήθεια. Αυτή έχει σημασία, η οποία είναι καταγεγραμμένη και από τον πατέρα του, αλλά και χιλιοειπωμένη από εμένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα. Μιλώντας για το ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που έκανε δεκτό τον 17χρονο με υποτροφία, η ίδια σημείωσε: «Είναι ένα πολύ γνωστό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη. Είναι το έκτο στον κόσμο. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να ακολουθήσει και να φοιτήσει σε αυτό. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει».

Απαντώντας στο αν η ίδια σκοπεύει να τον ακολουθήσει, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου είπε: «Πρώτο ο Θεός. Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου, αν και εφόσον το επιθυμεί, αλλά το πρώτο διάστημα νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο».

«Η Ελλάδα είναι ο τόπος μας. Δεν μας πλήγωσε ο τόπος. Πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν. Και συμπεριφορές. Έχει προτρέξει και έχει προνοήσει να του μιλήσει ο πατέρας του για αυτό», σημείωσε ακόμη η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, εκφράζοντας την πικρία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις