Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στικούδη – εγκυμοσύνη: Το μωρό μου θα είναι Υδροχόος
LIFESTYLE

Στικούδη – εγκυμοσύνη: Το μωρό μου θα είναι Υδροχόος

Στικούδη - εγκυμοσύνη: Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια διασκέδασε με τον Βαγγέλη Σερίφη σε μαγαζί της Αθήνας

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Μάλιστα, η κοιλιά της Κατερίνας Στικούδη φουσκώνει, αφού διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πρόσφατα έκανε μάλιστα κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της και δεν έκρυψε πόσο ευδιάθετη είναι. Η τραγουδίστρια έχει ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα και σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, αποκάλυψε και την περίοδο που θα γίνει ξανά μητέρα. «Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος» είπε η Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο δεν θέλει να μάθει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η ίδια είχε αναφερθεί ξανά στο φύλο του μωρού. Μεταξύ άλλων, είπε στο «Happy Day»: «Νιώθω, αλλά δεν θέλω να μάθω ακόμα. Είμαι στον 6ο μήνα, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να μάθω το φύλο του μωρού». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμη, στη διατροφή της και τα κιλά της, καθώς έχει σχολιαστεί ότι η ίδια δεν παρουσιάζει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της. Σχετικά με αυτό, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε και εγώ προσέχω τι τρώω. Αυτό δεν το κάνω μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά και την επαναφορά στα κιλά μου, αλλά κυρίως το κάνω γιατί ό,τι τρώω, το τρώει και το μωράκι»

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε σαν μια άλλη Ριάνα στο Super Bowl, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ έκανε και μια από τις πιο ξεχωριστές performances στην καριέρα της. Ο λόγος; Η Κατερίνα Στικούδη «ανοιξε» τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, μιας από τις πιο διάσημες ποπ σταρ παγκοσμίως, στο Europride στη Μάλτα. Παρά το γεγονός ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε κανονικά και έδωσε ένα σέξι σόου. Με ένα αποκαλυπτικό αστραφτερό κορμάκι, ακολούθησε τις χιορεύτεριές της. Σε μια από τις σέξι χορογραφίες τους μάλιστα, για το κομμάτι «Unholy», η Κατερίνα Στικούδη τις μαστίγωσε. Όταν βγήκε η Αγκιλέρα στη σκηνή, η τραγουδίστρια την παρακολούθησε από το κοινό, φορώντας μια κόκκινη μίνι φούστα και ένα αποκαλυπτικό τοπ φτιαγμένο μόνο από δίχτυ.

Μετά το τέλος της βραδιάς, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, από τη στιγμή που ανακοίνωσε τα ευχάριστα μπροστά στο κοινό. «Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου» είπε στις δεκάδες χιλιάδες κόσμου,  ακουμπώντας την κοιλιά της και οι θεατές την καταχειροκρότησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις