Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Light – Μικρούτσικος: Αιχμές Σκορδά για Καινούργιου
LIFESTYLE

Light – Μικρούτσικος: Αιχμές Σκορδά για Καινούργιου

Light - Μικρούτσικος: «Η συγκεκριμένη στιγμή ξεπέρασε τα όρια, είναι προσβλητικό για τον Μικρούτσικο»

Τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Light και το ξέσπασμα κατά της Super Κατερίνα από τη Νανά Παλαιτσάκη σχολίασαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση. Η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;» και στη συνέχεια τόνισε:

«Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σα να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο.

Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δε μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει». Η Φαίη Σκορδά μάλιστα τόνισε πως η συγκεκριμένη στιγμή ξεπέρασε τα όρια.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση στην Νανά Παλαιτσάκη – «Η αντίδρασή μου είναι αυθόρμητη γιατί έχω αντίληψη»

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως είναι ντροπή να δείχνουν τις δηλώσεις του Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χωρίς πρώτα να έχουν ενημερώσει τον ίδιο.«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο» σχολίασε η δημοσιογράφος. Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την Super Κατερίνα, ρωτώντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Ανδρέα μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας.

Το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις