Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Μποσταντζόγλου: Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό
LIFESTYLE

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό

«Στην παιδική μου ηλικία, υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν» εξήγησε

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το κίνημα του #metoo, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε αρχικά, για τα χρόνια του ως παιδί. «Στην παιδική μου ηλικία, υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον χώρο, μπλέκονται στα πόδια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής, έτσι κι οι παίκτες ριάλιτι δεν μπορούν να γίνονται ξαφνικά ηθοποιοί. Δεν θα έπαιζα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει το αντικείμενο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ηθοποιοί». Όσο για το κίνημα #metoo, δήλωσε: «Το #metoo μας έκανε καλό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα όλες οι περιπτώσεις. Για άλλους κουκουλώθηκε και την πάτησαν τα εξιλαστήρια θύματα. Ξέραμε ότι κάποιος είναι περίεργος, αλλά δεν ξέραμε περισσότερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Η συνεργασία μας ήταν επαγγελματική και σοβαρή. Αν έχει κάνει όλα αυτά που βγήκαν, να πληρώσει. Έχω σκοτωθεί σε συνεργασίες μου, επειδή δεν με πλήρωναν. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει είναι 3.000 ευρώ το επεισόδιο», κατέληξε.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις