Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 27χρονος Μοναστηράκι επεισόδια: Αυτός είναι ο 27χρονος που έριχνε με μπιτόνι στον συρμό
ΕΛΛΑΔΑ

27χρονος Μοναστηράκι επεισόδια: Αυτός είναι ο 27χρονος που έριχνε με μπιτόνι στον συρμό

27χρονος Μοναστηράκι επεισόδια: Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές, αφού το 2014 είχε συλληφθεί ξανά για κατοχή βεγγαλικών στο ΟΑΚΑ.

Γνωστός στις αρχές είναι ο ακροδεξιός που συνελήφθη χτες το βράδυ στο Μοναστηράκι, και ο οποίος κρατούσε μπιτόνι με υγρό το οποίο έριχνε στον συρμό του ΗΣΑΠ. (ΣΣ Τελικώς αποδείχθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας ότι το μπιτόνι είχε νερό και χρησιμοποιήθηκε μόνο σαν απειλή). Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για ένα 27χρονο, ο οποίος το 2014 είχε συλληφθεί ξανά για κατοχή βεγγαλικών στο ΟΑΚΑ. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, εμφανίζεται ο 27χρονος κρανοφόρος από την ομάδα των ακροδεξιών που βρισκόταν στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ, να πετάει υγρό από μπιτόνι και κάποιον άλλο να του φωνάζει “κάψτους, κάψτους”.

Σε άλλο βίντεο κρανοφόροι και κουκουλοφόροι και από τις δύο ομάδες ακούγονται να ανταλλάσσουν ύβρεις και χτυπήματα με καδρόνια, αυτοσχέδιες ασπίδες και άλλα αντικείμενα.

Συνολικά, η ΕΛΑΣ προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε 60 προσαγωγές.

Από αυτούς:

-Οι 21 Ιταλοί ακροδεξιοί στο αεροδρόμιο για τους οποίους έγινε διοικητική απέλαση
-10 συλληφθέντες αναρχικοί
-4 συλληφθέντες ακροδεξιοί, εκ των οποίων οι 3 έχουν απασχολήσει ξανα την ΕΛΑΣ για ίδια αδικήματα-επεισόδια και επιθέσεις.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις