Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Νοεμβρίου προβλέψεις 2023: Ποιοι θα χωρίσουν τις πρώτες ημέρες του μήνα
PLUS

Ζώδια Νοεμβρίου προβλέψεις 2023: Ποιοι θα χωρίσουν τις πρώτες ημέρες του μήνα

Ζώδια Νοεμβρίου προβλέψεις 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 30 Οκτωβρίου, μπορεί ενστικτωδώς να γνωρίζουμε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί

Για τέσσερα ζώδια, η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους όσον αφορά στη σχέση τους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 30 Οκτωβρίου, μπορεί ενστικτωδώς να γνωρίζουμε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί και ότι αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο υπέροχο. Ίσως να είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά, λόγω του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ωστόσο, καθώς μπαίνουμε στον Νοέμβριο, η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και η αντίθεση Ερμή-Ουρανού επηρεάζουν τα προσωπικά μας. Για τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούσε άλλο.

Τα ζώδια που θα χωρίσουν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

via GIPHY

Κριός

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα συνειδητοποιήσετε πολύ καλά ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας. Τα παθήματα του παρελθόντος έχουν γίνει πια μαθήματα και πλέον δεν είστε διατεθειμένοι απλά να υπομείνετε μια κατάσταση στην οποία δεν είστε χαρούμενοι. Έχετε πλέον συνειδητοποιήσει ότι η σχέση σας δεν προχωρά. Αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί περισσότερο είναι η ιδέα ότι τόσο καιρό κάνατε υπομονή και δεν εκφράσατε αυτό που πραγματικά θέλατε, απλά και μόνο για να κρατήσετε τον άλλο ευχαριστημένο. Η καταπίεση δεν είναι καθόλου το φόρτε σας και όλες αυτές οι σκέψεις τριγυρίζουν στο κεφάλι σας εδώ και πολύ καιρό. Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος και ενώ μπορεί να στην αρχή να προσπαθήσετε να το κάνετε ευγενικά, μπορεί ωστόσο να έχετε και φασαρίες.

Δίδυμος

Έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε την κούραση του χειμώνα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά και σας κάνει να αισθάνεστε λίγο θλιμμένοι. Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο, καθώς πολλοί άνθρωποι αισθάνονται μελαγχολικοί αυτήν την εβδομάδα. Στην περίπτωσή σας, όμως, αυτή η μελαγχολική διάθεση βασίζεται στο γεγονός ότι συνειδητοποιήσατε επιτέλους ότι η σχέση σας δεν είναι αυτό που θέλετε. Αν και στεναχωριέστε, δεν θέλετε καν να μπείτε στη διαδικασία να παλέψετε γι’ αυτή γιατί βλέπετε ότι δεν έχει κανένα νέο. Βλέπετε ότι η ερωτική σας ζωή είναι έτοιμη να «συντριβεί» και καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της αποφασίζετε να τη λήξετε μια ώρα αρχύτερα.

Παρθένος

Έχετε καταλάβει πια ότι η σχέση σας έχει καταντήσει πια βαρετή και μονότονη. Δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ξεκίνησε, το οποίο ήταν συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Βέβαια κι εσείς δεν είναι ότι προσπαθείτε και ιδιαίτερα. Βασικά, η αλήθεια είναι ότι έχετε βαρεθεί τόσο τον εαυτό σας όσο και το άτομο που έχετε απέναντί σας. Αυτή την εβδομάδα, θα βγείτε από το comfort zone σας και θα λήξετε τη σχέση που ούτως ή άλλως δεν τραβάει. Ακόμα και αν τελικά το μετανιώσεις και ανακαλέσεις την απόφασή σου, αλλά ακόμα κι αν το κάνεις, θα συνειδητοποιήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας ότι είναι πραγματικά πολύ αργά. Αυτή η σχέση βρίσκεται σε γρήγορη πορεία προς το τέλος και αυτό σας φοβίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αιγόκερως

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σας κάνει να είστε σε εγρήγορση και πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το σύντροφό σας. Πλέον, δεν αναγνωρίζετε τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί και σίγουρα δεν νιώθετε πια ότι είναι το άτομο με το οποίο θέλετε να είστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Δεν φανταζόσασταν ότι θα φτάνατε σε αυτό το σημείο, αλλά ο χωρισμός φαίνεται η μόνη ρεαλιστική επιλογή. Η 30η Οκτωβρίου είναι η μέρα που συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ενώ το Χάλογουιν μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που θα περάσετε μαζί και θα συνειδητοποιήσετε και οι δύο ότι προσποιείστε. Το τέλος της σχέσης ίσως έρθει στις 4 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πορείας του Ερμή απέναντι από τον Ουρανό.

Πηγή: Bovary.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις