Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θα μείνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα μείνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;

Είναι αλήθεια. Γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ.

Εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής του δικεφάλου της Θεσσαλονίκης. Είναι η δεύτερη θητεία του. Είχε προηγηθεί μια ακόμη. Τη διετία 2017 – 2019! Το ερώτημα που τίθεται σήμερα από πολλούς είναι εάν θα μείνει στην ομάδα και μετά την λήξη του συμβολαίου του; Βέβαια ο ιδιος ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Αμπερντίν. Και είπε πολλά. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ο Λουτσέσκου δήλωσε πως το θέμα του συμβολαίου του θα τον απασχολήσει τον προσεχή Απρίλη. Όταν, όπως είπε «θα γίνει ο λογαριασμός στον Δικέφαλο, όπως και σε όλες τις ομάδες, για τη σεζόν που θα έχει ολοκληρωθεί…»!

«Η πληροφορία που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη είναι ακριβώς ίδια όσον αφορά τη χρονική στιγμή, αλλά εντελώς διαφορετική στο ποιος θα κάνει την επιλογή: Από τον ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει άτυπα τον Λουτσέσκου ότι αν δεν πάρει και φέτος κάποιον τίτλο, πολύ-πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα…»λέει το ρεπορτάζ. Αυτό σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου θα δει την προοπτική τής παραμονής του τότε! Όμως η διοίκηση θέλει να αποφασίσει, με βάση το αν θα μεγαλώσει ή όχι η τροπαιοθήκη της, για να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ραζβάν.

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης, ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη που ξέρει το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στη συμπρωτεύουσα, αλλά ιδιαίτερα πολύ του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί έδωσε τη δική του εξήγηση.  «Ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει το αγροτικό του στον Πανσερραϊκό και τα πηγαίνει περίφημα» είπε ο Νίκος Πετρουλάκης και συνέχισε: «Ο Γκαρσία λοιπόν είναι ο υποψήφιος εν δυνάμει προπονητής τού ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Κατ’ εμέ η παρουσία ως ελεύθερου σε θέση τεχνικού συμβούλου τού Φερνάντο Σάντος και όχι του αθλητικού διευθυντή, γιατί αυτή τη θέση θα την πάρει ο Βιεϊρίνια»! Ακολούθως ο συνάδελφος απάντησε σε ερώτηση «αν υπάρχουν άλλες λύσεις;» και τόνισε «Ναι υπάρχουν. Ναι θα μπορούσε να έχει άλλες εναλλακτικές. Υπάρχουν προπονητές που παρακαλάνε να έρθουν. Δεν θα τα βάψει μαύρα ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου. Το σχήμα με τον Σάντος σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και τον Πάμπλο Γκαρσία προπονητή, δεν είναι καθόλου άσχημο…»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις