Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο: Τρελή πορεία από αστικό με μία νεκρή
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο: Τρελή πορεία από αστικό με μία νεκρή

Τροχαίο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο: Τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Μοναστηρίου, μπροστά από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thestival, οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας οχήματα. Το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη, μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου.

Παρέσυρε τουλάχιστον δύο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσαν τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία Κινητή Μονάδα.

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις