Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ένας Σισέ από… άλλον πλανήτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας Σισέ από… άλλον πλανήτη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός και στην Ελλάδα και δη από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ… «κλέβει την παράσταση»!  

Αυτή τη φορά το έκανε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής της «χρυσής μπάλας» στον Μέσι! Σύμφωνα μα το ρεπορτάζ, «ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ, παλαιότερα είχε εμφανιστεί φορώντας φούστα σε απονομή βραβείων στην Ελλάδα! Να σημειώσουμε πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην Λίβερπουλ και το 2009 έφτασε στην Ελλάδα και έπαιξε στον Παναθηναϊκό, κάνοντας θραύση με το ταλέντο του, όχι μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά και εκτός, πάντα εντυπωσίαζε με τις στυλιστικές του επιλογές!

Ο Σισέ το 2010 οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ και λίγους μήνες αργότερα είχε γίνει πρώτο θέμα παντού, επειδή είχε εμφανιστεί με φούστα σε απονομή βραβείων στην Αθήνα. Ο Γάλλος διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής που ζει μόνιμα στην Γαλλία πήγε στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας και έκλεψε την παράσταση με το ντύσιμό του. Όχι, δεν φόρεσε αυτή την φορά φούστα! Ήταν ντυμένος με ένα πολύ ιδιαίτερο κοστούμι και τα παπούτσια του ήταν στο χρώμα των μαλλιών του. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν στα social media ότι «μπέρδεψε την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις