Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέβιν Μπρέναν για Μάθιου Πέρι: Οργή στο tewitter για τα ποστ του κωμικού
ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Μπρέναν για Μάθιου Πέρι: Οργή στο tewitter για τα ποστ του κωμικού

Κέβιν Μπρέναν για Μάθιου Πέρι: «Πνιγμένος στο τζακούζι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ» έγραφε η πρώτη του ανάρτηση - Τι αναφέρει για τον ηθοποιό

Οργή έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του κωμικού Κέβιν Μπρέναν, αναφορικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ο πρώην σεναριογράφος των κειμένων του «Saturday Night Live» σχολίασε την είδηση του θανάτου του ηθοποιού της σειράς «Φιλαράκια» με έναν «άκομψο» τρόπο. «Πνιγμένος στο τζακούζι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ» έγραψε ο Μπρέναν σε ανάρτησή του στο Twitter, σχετικά με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός.

Σημειώνεται πως αν και η αιτία του θανάτου του Πέρι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, λέγεται πως μάλλον ο σταρ υπέστη καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια, πνίγηκε στο τζακούζι του. Όταν κάποιος σχολίασε «γιατί είναι αστείο να πνιγεί κανείς στο τζακούζι;», εκείνος απάντησε: «Επειδή δεν είναι πολύ βαθιά».

Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στο ΤΜΖ, το οποίο σχολίαζε την ανάρτηση του κωμικού. Εκείνος φυσικά, μετά το εν λόγω άρθρο, επέστρεψε με άλλη μια δημοσίευση. «Δεν κορόιδευα. Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Αλλά μου αρέσει, όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς», έγραψε σε δεύτερο tweet του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις