Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δρίτσας ΣΚΑΙ: Επίθεση από Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας ΣΚΑΙ: Επίθεση από Πολάκη

Δρίτσας ΣΚΑΙ: Μετά τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέλιο Κούλογλου, ο Παύλος Πολάκης έβαλε στο στόχαστρό του και τον Θοδωρή Δρίτσα

Επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης, όπως έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα με τους Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όλους όσοι, δηλαδή, έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη. Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)» προσθέτει ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Το κείμενο του Παύλου Πολάκη

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις