Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Βασάλος – «Ντούα Λίπα»: Συναντήθηκαν στο… Άμστερνταμ
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος – «Ντούα Λίπα»: Συναντήθηκαν στο… Άμστερνταμ

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ντούα Λίπα: Ο πρώην παίκτης ριάλιτι παρουσίασε στο διαδικτυακό κοινό του, την υποτιθέμενη σχέση του με την τραγουδίστρια σε μια χιουμοριστική ανάρτηση

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε γίνει viral στο Instagram, το καλοκαίρι που πέρασε, όταν έστειλε στην Ντούα Λίπα: «Γεια σου Ντούα. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω». Λίγους μήνες μετά, ο πρώην παίκτης ριάλιτι και instagrammer, συνάντησε κατά κάποιον τρόπο τη διάσημη Βρετανίδα ποπ σταρ. Ο ίδιος ταξίδεψε στην Ολλανδία και μέσα από ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του, έχει αναρτήσει στιγμιότυπο από τη «συνάντηση» με τη Λίπα. Ποζάρει δίπλα από ένα ομοίωμά της και γράφει: «Ένα ταξίδι χρειάστηκε για να σε κατακτήσω, α ρε Dua!!!!!»

Στην ίδια δημοσίευση, έχει αναρτήσει κι άλλες φωτογραφίες από το Άμστερνταμ, όπου και βρήκε την «αγαπημένη» του, όπως παρουσιάζει την Ντούα Λίπα στους διαδικτυακούς φίλους του. Συμπεριέλαβε, μεταξύ άλλων, τα ονόματά τους γραμμένα στα εισιτήρια και καρδούλες γύρω από αυτά, αλλά και τον προσδιορισμό της λέξης «αγάπη».

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις