Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Λουδάρος πατέρας: Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού
LIFESTYLE

Αντώνης Λουδάρος πατέρας: Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού

Αντώνης Λουδάρος πατέρας: Η εξομολόγησή του για όσα είπαν με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή

Στα όσα πέρασε ως παιδί, όταν έχασε σε τρυφερή ηλικία τη μητέρα του και μεγάλωσε στο πλευρό της θείας του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι είχε πληγωθεί που ο πατέρας του δεν είχε αναλάβει τότε την ανατροφή του. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σου Κου», και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα όσα του είπε ο πατέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ο ίδιος μίλησε για τον φόβο του θανάτου, αλλά και την απώλεια.

Αντώνης Λουδάρος: Η εξομολόγησή του για όσα είπαν με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή

«Μου είπε μία συγγνώμη γιατί δεν… Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Μου ζήτησε συγγνώμη γιατί θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερα πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκε», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος σχετικά με όσα του είπε ο πατέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή. «Το ότι δεν μπορούσε να αναλάβει την ανατροφή μου εγώ το είχα εκλάβει ως εγκατάλειψη και δεύτερη απώλεια. Είχα της μάνας μου, είχα και του πατέρα μου γιατί μου είπε ότι “δεν μπορώ να σε αναλάβω, δες τι θα κάνεις”. Όταν είσαι 12 και σου λέει “δες τι θα κάνεις”, λες ότι “ούτε ο πατέρας μου με θέλει”. Οπότε νιώθεις παραπαίδι. Μετά τον κατάλαβα πολύ», συνέχισε ο ίδιος.

«Πάγωσα πολύ με την απώλεια της μητέρας μου. Τώρα έχω αρχίσει λίγο και δεν φοβάμαι τον θάνατο. Σκέφτομαι ότι μέχρι να συμβεί, θα φτιάξω έτσι τα πράγματα που να κλείσει αυτός ο κύκλος όσο γίνεται πιο ευχάριστα. Η απώλεια με φοβίζει, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Αντώνης Λουδάρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις