Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουβέντους – Βερόνα: Πήρε τη νίκη στο τέλος του αγώνα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιουβέντους – Βερόνα: Πήρε τη νίκη στο τέλος του αγώνα

Γιουβέντους - Βερόνα: Η μεγάλη κυρία πήρε τη νίκη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην χθεσινή (29/10) αναμέτρηση η Γιουβέντους φιλοξένησε τη Βερόνα στο Αλίανζ Στάντιουμ στο Τορίνο για την 10η αγωνιστική της Serie A. Η μεγάλη κυρία νίκησε στις καθυστερήσεις πριν σφυρίξει ο ρεφ στο 90+7′ με σκόρερ τον Καμπιάζο και αποτέλεσμα να πάρει τους 3 βαθμούς και να βρίσκεται στη 2η θέση με 23 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρα Ίντερ που έχει 25 βαθμούς.

Η Γιούβε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεζε με 30 σουτ-ευκαιρίες για γκολ, με τα 6 να είναι στον τέρμα, αλλά είχε και 140 επιθέσεις συνολικά, με κατοχή 55%. Είναι πολύ καλή στατιστική για την ομάδα και η Βερόνα θα μπορούσε να είχε δεχθεί περισσότερα τέρματα.


Ο αγώνας και τα γκολ που ακυρώθηκαν

Η μεγάλη κυρία, παρόλο που νίκησε 1-0, είχε άκυρο γκολ στο 13ο λεπτό, όπου ο Κιν με ένα ωραίο σόλο που έκανε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, διότι το παπούτσι του ήταν πιο μπροστά από του αμυντικού. Με την χρήση του VAR ο διαιτητής σφύριξε για οφσάιντ και ακυρώθηκε το γκολ, με το 0-0 να παραμένει. Παρόλα αυτά η ομάδα συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας δίχτυα. Στο 53ο λεπτό η Γιούβε βρίσκει ξανά τέρμα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, όμως ήταν και πάλι άτυχος και το γκολ ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ.

Το γκολ που λύτρωσε τη Γιούβε

Μετά από απανωτές φάσεις που έκανε η Γιούβε, στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, με μια σέντρα του Γκάντι ο Μίλικ πήρε την κεφαλιά και να την έριξε προς στο τέρμα, όμως χτύπησε στο δοκάρι και ο Καμπιάζο με το πόδι έκανε το 1-0 στο 90+7′. Η Γιουβέντους πανηγύρισε έξαλλα μια μεγάλη νίκη επί της Βερόνα και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A (στο +1, αλλά με ματς περισσότερο από την Ίντερ).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις