Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιλότος Θεσσαλονίκη 28 Οκτωβρίου: «Το να εισπράττεις την χαρά του κοινού είναι κινητήριος δύναμη»
ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Θεσσαλονίκη 28 Οκτωβρίου: «Το να εισπράττεις την χαρά του κοινού είναι κινητήριος δύναμη»

Πιλότος Θεσσαλονίκη 28 Οκτωβρίου: Το μήνυμα του σμηναγού που προκάλεσε ανατριχίλα

Τιμή και υπερηφάνεια ένιωσε ο σμηναγός Χρήστος Πάρις Χαρίτος που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Επιστρέφοντας στη βάση της Σούδας μετά την παρέλαση, ο σμηναγός δήλωσε στην ΕΡΤ: « Είχα την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβω εγώ μέρος με την ομάδα ΖΕΥΣ στην εθνική μας επέτειο. «Είναι ικανοί αυτό να το εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό είναι αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης». «Το να εισπράττεις την χαρά και τον ενθουσιασμό του κοινού είναι κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

Το μήνυμα του σμηναγού που προκάλεσε ανατριχίλα

O Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος ήταν ο πιλότος στο αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» που «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του. «Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Ελλάδα, μόνο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και δοξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα» είπε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να του απαντά μέσω ασυρμάτου: «Η πατρίδα σάς ευγνωμονεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις