Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / SerieA: Ναπόλι – Μίλαν και Ίντερ – Ρόμα (29/10)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SerieA: Ναπόλι – Μίλαν και Ίντερ – Ρόμα (29/10)

SerieA: Πλούσιο το αυριανό πρόγραμμα στην Ιταλία

Με ενδιαφέρον το αυριανό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της SerieA, καθώς έχει δύο αγώνες ντέρμπι. Ο πρώτος με την Ίντερ να υποδέχεται την Ρόμα ενώ στο άλλον η Νάπολη αντιμετωπίζει την Ρόμα.

Στην βαθμολογία  την 1η θέση καταλαμβάνει η Ίντερ με 22 βαθμούς, ενώ την 2η θέση η Μίλαν με 21 βαθμους, η Γιούβε στην 3η θέση με 20 βαθμούς και στην 4η η Νάπολη με 17 βαθμούς ενώ η Ρόμα βρίσκεται εκτός 6αδας στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Ίντερ – Ρόμα (19:00, Cosmote sport)

Η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Ρόμα στον Σαν Σίρο για την 10η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες είναι φορμαριμένες με την Ρόμα να θέλει νίκη για να μπει στην 6αδα του πρωταθλήματος ενώ η Ίντερ θέλει να διατηρήσει την 1η θέση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους καθώς ακολουθολυν δύσκολοι αγώνες. Οι”Nerazzurri” μετά την νίκη κόντρα στην Σάλτσμπουργκ (2-1) για τους ομίλους του Champions League είναι ψυχολογικά και αγωνιστικά ανεβασμένη, δεν έχουν σημαντικές απώλειες αλλά με τον προπονητή να μην υπολογίζει τον Κουαντράδο και τον Αρναούτοβιτς. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη με την Τορίνο (3-0) αλλά και με την ισοπαλία (2-2) με την Μπολόνια. δεν. Βρίσκεται.

Η Ρόμα, έχει πέντε σερί νίκες παρόλο που έχει τραυματίες και πολλές απώλειες στο ρόστερ όπως Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι, Σαντσες, Έιμπραχαμ, Σμόλινγκ και Κουμπούλα. Συγκεκριμένα οι “Τζιαλορόσι” έρχονται από την νίκη επί της Σλάβια Πράγας με 2-0, στο Europa League, και ο Μουρίνιο ελπίζει για μια νίκη κόντρα στην Ίντερ. Στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχουν αντιμετωπιστεί υπάρχει πάντα νικητής με την ισοπαλία να απουσιάζει.

Νάπολη – Μίλαν (21:45, Cosmote sport)

Η Νάπολη υποδέχεται την Μίλαν στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με την ομάδα να μην θυμίζει αυτήν  της περσινής σεζόν, που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της SerieA. Στο τελευταίο παιχνίδι της, η Νάπολη έπαιξε με την Ουνιόν Βερολίνου για τους ομίλους του CL νικώντας την γερμανική ομάδα με σκορ 0-1. Οι “Παρτενοπέι” θέλουν να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση, όμως χωρίς τον σούπερ σταρ Όσιμεν, στην περσινή σεζόν είχε σκοράρει 26 γκολ, σε 32 συμμετοχές, η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει.

Η Μίλαν τα βρήκε σκούρα στο Παρίσι και γνώρισε οδυνηρή ήττα (0-3) από την Παρί, ενώ και στο πρωτάθλημα δε τα κατάφερε την προηγούμενη (9η) αγωνιστική κόντρα στην Γιούβε και ηττήθηκε (0-1). Με σημαντικές απουσίες καθώς θα στερηθεί τη συνδρομή επτά παικτών δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα δυσκολευτεί να επικρατήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις