Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σχίζας – Παναγιώταρου επανασύνδεση: «Ποτέ δεν λέω ποτέ»
LIFESTYLE

Σχίζας – Παναγιώταρου επανασύνδεση: «Ποτέ δεν λέω ποτέ»

Σχίζας - Παναγιώταρου επανασύνδεση: «Κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό» είπε ο γνωστός επιχειρηματίας

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που γράφονται και μιλούν για επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω και δεύτερο παιδί». Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ανέφερε: «Μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor, δεν μου ταίριαζαν οι άνθρωποι ήταν μαζί μου στο παιχνίδι».

Για τα δημοσιεύματα που μιλάνε για επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Απόρησα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επανασύνδεσή μου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου». Τέλος, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωή μου. Κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν θα έρθει στο μαγαζί ως πελάτισσα η Αλεξάνδρα, αλλά πιστεύω ότι θα ήθελε να φωτογραφηθεί εδώ».

Όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” και τον Νίκο Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της και τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα. “Δεν μετάνιωσα που προχώρησα σε μια νέα σχέση, γιατί ήμουν μαθημένη να έχω σχέση. Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, ήταν ακατόρθωτο να μην φτάσουμε σε σχέση. Μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Όταν φεύγεις από μια σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει. Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Δεν ήθελα να μπει ο Στάθης στο Survivor All Star, ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει. Το ότι πήγε στο All Star το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Αν δεν είχε μπει τότε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα”. Αναφορικά με τον δημόσιο καβγά τους στα μπουζούκια, είπε: “Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις