Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σεφερλής: Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του
LIFESTYLE

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σεφερλής: Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Σεφερλής: «Ήμουν στον θίασο του Μάρκου κι είχαν βγάλει τέτοια θέματα» εξήγησε

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε: «Εγώ με τη σχέση μου είμαι μια χαρά, δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα δημοσιεύματα αυτά». Αναφορικά με την αναβολή του γάμου της, είπε: «Καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος. Ήταν φυσικό κι επόμενο όμως, γιατί το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο, ο Κώστας είχε δουλειές. Δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της. «Κατά καιρούς, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στον θίασο του Μάρκου κι είχαν βγάλει τέτοια θέματα», εξήγησε. Τέλος, πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε κι είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αυτά κατά καιρούς».

Ποια είναι η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι γεννημένη το 1993 και έχει μεγαλώσει στο Περιστέρι.
Είναι 30 ετών.
Έχει ύψος 1,76.
Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε από τα 8 της έτη. Τότε συμμετείχε στο πρώτο της διαφημιστικό σποτ.
Η απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας ήρθε… τυχαία.
«Στο μόντελινγκ μπήκα μετά από την παρότρυνση μιας φίλης make up artist που επέμενε και με πήγε σε ένα μικρό πρακτορείο. Το πρώτο μου casting ήταν για τη μόδα στο πρωινό του Mega με τη Φαίη Σκορδά. Με πήραν. Ταυτόχρονα ξεκίνησα και σε μια εταιρία promotion. Οπότε μερικούς μήνες αργότερα κατέληξα να δουλεύω μόνο ως μοντέλο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ίδια.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands και έχει εργαστεί σε πολλά μέρη του εξωτερικού, από το Μαϊάμι και την Ισπανία μέχρι την Τουρκία και την Ινδία.
Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο «Πρωινό Mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.
Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν παραμένει στο πρωινό του Mega, με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Συμμετείχε στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάι 5-0».
Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής και το 2019 κέρδισε ένα ρόλο στη ταινία «Berlin I love you», δίπλα στην Keira Knightley και την Helen Mirren.
Υπήρξε ζευγάρι με τον Κώστα Σόμμερ.
Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο σύντομα σκοπεύουν να παντρευτούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις