Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα 23χρονης Αχαΐα: «Δεν ξέρω αν έκανε κακό στα παιδιά η κόρη μου, είναι περίεργο παιδί»
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα 23χρονης Αχαΐα: «Δεν ξέρω αν έκανε κακό στα παιδιά η κόρη μου, είναι περίεργο παιδί»

Μητέρα 23χρονης Αχαΐα: «Κρατάω μικρό καλάθι για τα αίτια του θανάτου των παιδιών»

Σοκαριστικά είναι τα όσα λέει η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης από την Αχαΐα, που μέσα σε 15 μήνες, έχασε τα δύο της παιδιά. Μιλώντας στο Mega αρχικά έκανε επίθεση στην δικηγόρο της κόρης της η οποία την κατηγόρησε για αμέλεια στο μεγάλωμα της 23χρονης. «Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέγονται από την δικηγόρο. Πότε η Ειρήνη δεν είχε αγάπη και μητρική στοργή. Πότε την παρατήσαμε; Σε μένα ήρθε τρέχοντας όποτε είχε πρόβλημα. Είπα στην κόρη μου ότι θα είμαι πάντα δίπλα της, να βρούμε τι έγινε στα παιδιά» είπε αρχικά.

«Έχει μπλεχτεί η μητριά της με την οποία δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου» πρόσθεσε η μητέρα της 23χρονης. Οταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει ότι έχει συμβεί στα παιδιά, εμφανίστηκε αβέβαιη, προκαλώντας ερωτήματα. «Δεν ξέρω, μακάρι να είναι ιατρικό» είπε, προκαλώντας απορίες για την δήλωσή της, αφήνοντας μία σκιά και εκεί τόνισε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρη για το παιδί της.

Μητέρα 23χρονης: «Κρατάω μικρό καλάθι για τα αίτια του θανάτου των παιδιών»

«Με αυτά που ακούω, κρατάω μικρό καλάθι. Ακούγεται ότι έκανε και κάνει χρήση ναρκωτικών. Που ξέρω αν αληθεύουν όλα αυτά; Πού ξέρω αν αληθεύει ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια» ήταν η σοκαριστική της δήλωση. «Η Ειρήνη είναι ένα πολύ περίεργο παιδί. Τη μία ώρα μπορεί να είναι αγκαλιά μαζί σου αγαπημένη και μετά έφευγε σαν να μην μας έχει ανάγκη. Χρόνια ζει μόνη της γιατί έτσι ήθελε. Ερχόταν μόνο όταν είχε ανάγκη. Γιατί ερχόταν αν δεν ήμουν καλή μητέρα;» πρόσθεσε, λέγοντας ότι φερόταν καλά στα παιδιά.

«Δεν μου είχε δείξει ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι στα παιδιά της» πρόσθεσε η μητέρα της 23χρονης. η οποία και η ίδια έχασε παιδί σε ηλικία 2 ετών όπως αποκάλυψε. Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να έχει γίνει ιατρικό λάθος, σχολίασε: «Για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλήψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει»

Για τον θάνατο του ενός παιδιού ανέφερε ότι «έκανε ένα ψευτοτρέμουλο γιατί ήταν σαν παράλυτο. Ένα πούπουλο. Απλά γύρισαν τα μάτια της τούμπα, και αν δεν την ζορίζαμε, το νερό που της έριξε η Ειρήνη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει το παιδί, όσο το άφηνε δηλαδή, ήταν σαν να μαύριζε». «Στο Καραμανδάνειο έκατσε 3 ημέρες νομίζω, στο οποίο είπαν να φύγει για Αθήνα, για περαιτέρω εξετάσεις για να δούμε τι γίνεται ενώ πάθαινε συχνές κρίσεις, έπαθε κανά 2-3 φορές, την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε στο μηχάνημα το βάλανε, ούτε στη ΜΕΘ. Υποτίθεται το είχαν ”ξεζουμίσει” να του κάνουν εξετάσεις και από το αίμα. Μέχρι που κάποια δόση της βάλανε και αίμα γιατί είχε πέσει ο αιματοκρίτης από τις πολλές εξετάσεις. Και ενώ της έδιναν αγωγή το παιδί ξανάπαθε κρίσεις».

Μιλώντας για το άλλο εγγόνι της που πέθανε 19 ημερών, είπε: «Χάθηκε στον ύπνο του στην ουσία. Της έκανε ένα περίεργο ήχο και το είδε μαύρο, κρύο κάπως και ειδοποίησε το ασθενοφόρο πάλι».

Τι είπε η δικηγόρος της νεαρής μητέρας

Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος της 23χρονης μητέρας, μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά για την γιαγιά των παιδιών: «Περιμένετε κάποια άλλη συμπεριφορά από ένα παιδί που δεν ένιωσε τη μητρική αγάπη. Περιμένετε κάποια άλλη συμπεριφορά όταν ένα παιδί βγαίνει να μαζέψει λεφτά για να τα πάει στους δικούς του. Περιμένετε να έχετε μια διαφορετική έκφραση, όταν το ίδιο το παιδί γεννούσε δεν είχε δίπλα τη μητέρα του. Το μέλημά μας είναι να μάθουμε από ποια αίτια έφυγαν τα παιδιά. Τα μόνο που μου είπε είναι πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάπνιζε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις