Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο 55χρονος σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια έναντι αμοιβής, βρίσκεται στις φυλακές, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Τα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως για την υπόθεση ήταν σοκαριστικά. Ο 55χρονος πλήρωνε με 5 ευρώ τα παιδιά κάθε φορά που ασελγούσε σε βάρους τους Μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής.

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Ανδρέα και της Ιωάννας που γεννήθηκε το 1968 στο Ηράκλειο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

55xronos

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-12-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Υπενθυμίζεται πως τον 55χρονο κατήγγειλε ο 13χρονος για ασελγείς πράξεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, το ένα παιδί το είχε βαφτίσει. Η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ενός άλλου ανήλικου αγοριού, επίσης 13 ετών, κατήγγειλε ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου ο γιος της φέρεται να της εξομολογήθηκε, ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε καταστάσεις μεταξύ του 13χρονου και του 55χρονου, που παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις.

Ο ανήλικος γιος της καταγγέλλουσας που αναφέρεται ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό, εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει η μητέρα του, αναφέροντας όμως ότι τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του, είχαν γίνει στο παλιό σπίτι του φερόμενου ως δράστη και όχι στην επιχείρησή του. Μάλιστα, είπε ότι ο 55χρονος έδωσε και στον 13χρονο 5 ευρώ. Το παιδί της καταγγέλλουσας είπε ακόμη, ότι είχε θωπεύσει κι εκείνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που επιχείρησε να επαναλάβει και άλλες φορές, αλλά το παιδί απομακρυνόταν από αυτόν.

Ο 13χρονος που φέρεται να υπέστη τις ασελγείς πράξεις από τον 55χρονο, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες και είπε ότι με τον συλληφθέντα βρέθηκαν τρεις φορές το Σεπτέμβριο και πως ο κατηγορούμενος του το ζητούσε, δίνοντάς του κάθε φορά 5 ευρώ. Ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος και του δικού της παιδιού, πράξη την οποία επίσης αρνείται και για την οποία, επίσης, απολογήθηκε.

55xronos
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις