Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέκαμ: Τι δώρο έκανε στην κόρη του;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέκαμ: Τι δώρο έκανε στην κόρη του;

Μπέκαμ: Το ακριβό δώρο που έκανε στην 12χρονη κόρη του

Ένα… συμβολικό δωράκι έκανε ο Ντέβιντ Μπέκαμ μονάκριβη κόρη του για τα γενέθλιά της, το περασμένο καλοκαίρι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που τελείωσε την καριέρα του στην Παρί, δώρισε στην Χάρπερ με την οποία είναι αχώριστοι, ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Το πολυτελές ακίνητο που απέκτησε η 12χρονη, βρίσκεται μέσα στο “παλάτι” της οικογένειας στα περίχωρα του Λονδίνου. Είναι μία ξύλινη κατασκευή, ουσιαστικά δενδρόσπιτο, δύο ώρες μακριά από την πρωτεύουσα. Έχει διαστάσεις 4,5 χ 4,5 μέτρα σε μήκος και σε πλάτος, ύψος 4,2 μέτρα, ενώ καλύπτει έκταση 15,6 τετραγωνικών μέτρων.

Το πανάκριβο σπίτι των Μπέκαμ

Η οικογένεια Μπέκαμ διατηρεί ένα πανάκριβο εξοχικό στην αγγλική εξοχή και πιο συγκεκριμένα στο Chipping Norton που βρίσκεται στους λόφους Cotswold, περίπου 29 χιλιόμετρα από την Οξφόρδη. Το εξοχικό διαθέτει μεταξύ άλλων εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενο SPA, περιβόλι, παραδοσιακή εσθονική σάουνα και σκηνή σαφάρι αξίας 50.000 λιρών στους χώρους διασκέδασης των παιδιών του David και της Victoria Beckham. Το κτήμα αξίζει κάτι περισσότερο από 12 εκατομμύρια λίρες.

Στο νέο ντοκιμαντέρ των Μπέκαμ που κυκλοφόρησε στο Νetflix, ο Ντέβιντ αποκάλυψε το αγαπημένο του σημείο στο σπίτι, το οποίο όπως είπε είναι ένα παράθυρο στον δεύτερο όροφο της έπαυλής τους. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως το παράθυρο αυτό έχει την αγαπημένη του θέα. Όπως ανέφερε παρακάτω, στο σημείο αυτό μπορεί να δει κάποιες φορές, γυμνή τη σύζυγό του. «Είναι η αγαπημένη μου θέα στο σπίτι. Μπορώ να δω τη Βικτόρια από εδώ, αν κάθεται γυμνή, στο επάνω παράθυρο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε μια προσπάθειά του να αστειευτεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις