Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παυλίδης: Σαρώνει και σκοράρει συνέχεια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παυλίδης: Σαρώνει και σκοράρει συνέχεια!

Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Χερενφέν

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, την καριέρα του την ξεκίνησε από την Γερμανία στην Μπόχουμ αλλά και στην δεύτερη κατηγορία της Ντόρτμουντ. Στην συνέχεια, πήγε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα Eredivisie, που είχε πετύχει 27 γκολ με την ομάδα Willem II. Όμως, η Ολλανδική ομάδα της Άλκμααρ με 2,5 εκατομμύρια τον τσίμπησε και τον έχει κάνει δικό τους παίχτη από την σεζόν 2022. Συγκεκριμένα, έχει βάλει έως τώρα 43 γκολ με 14 ασίστ, φέτος έχει σκοράρει 13 γκολ σε 9 παιχνίδια ενώ στον τελευταίο αγώνα έκανε χατ-τρικ κόντρα στην Χερενφέν (21/10) για το πρωτάθλημα της 9ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 11′, ο Ντε Βιτ έβγαλε μια γλυκιά σέντρα στο 59′, ο Παυλίδης κατέβασε την μπάλα και εκτέλεσε για το 2-0. Στο 76′, ο Σουγκαβάρα γύρισε την μπάλα και ο διεθνής σέντερ φορ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-0.

Πού βρίσκεται στον πίνακα των σκόρερ;

Πλέον ο 24χρονος Έλληνας βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Eredivisie στην 2η θέση (13 γκολ – 1 ασίστ) του πίνακα των σκόρερ ισοβάθμια με τον Gimenez 1η θέση (13 γκολ – 3 ασίστ). Μιλώντας στο ESPN μετά την μεγάλη εμφάνιση και το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Χέρενφεϊν, ο Παυλίδης ανέφερε πως νιώθει τιμή, μόνο και μόνο που είναι πίσω από τον κορυφαίο Γιόχαν Κρόιφ. «Όλοι ξέρουν τον Γιόχαν Κρόιφ. Είναι ένας θρύλος. Είναι πάντα ωραίο να σπας ένα ρεκόρ. Αλλά εδώ δεν είναι αυτό το θέμα, αφού ο Κρόιφ έχει σκοράρει 40 γκολ στα πρώτα του 40 παιχνίδια. Είναι δύσκολο να σπάσεις τέτοια ρεκόρ. Βέβαια, είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι πίσω από έναν τέτοιο θρύλο».

Επόμενο παιχνίδι θα είναι στο EUROPA CONFERENCE LEAGUE όπου αντιμετωπίζει την Άστον Βίλλα για τους ομίλους. Τι λέτε, θα σκοράρει και εκεί με την φόρμα που έχει η ομάδα αλλά και εκείνος;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις