Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασία: Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το χάσω
LIFESTYLE

Αναστασία: Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το χάσω

Αναστασία: «Μετά τα τελευταία 2 χρόνια, με όλα αυτά που έχουν γίνει στη ζωή μου, νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει» πρόσθεσε

Η Αναστασία έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι ανέφερε στην Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήμουν πολύ τυχερή που η πρώτη μου ραδιοφωνική συνέντευξη ήταν μαζί σου». «Έχουν έρθει όλα τέλεια στη ζωή μου. Μετά από σένα, νόμιζα ότι όλοι όσοι θα γνωρίσω θα είναι έτσι ευδιάθετοι, χαρούμενοι, έξω καρδιά, αλλά σίγουρα δεν ισχύει αυτό», πρόσθεσε.Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «προετοιμασία» που έχει κάνει. «Αν ονειρευόμουν ότι θέλει 10% δουλειά, έκανα λάθος. Θέλει πολύ περισσότερο. Το μόνο που ήθελα και θέλω είναι να μη χάσω πράγματα από τη ζωή μου, επειδή έγινε κι αυτό», ανέφερε.

Αναφορικά με τις διαφορές που έχει παρατηρήσει στον εαυτό της, είπε: «Σαν χαρακτήρας δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής και πριν. Μετά τα τελευταία 2 χρόνια, με όλα αυτά που έχουν γίνει στη ζωή μου, νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει κι έτσι, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα». Τέλος, δήλωσε: «Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το χάσω. Όποιος με αγάπησε για εκείνα τα 19 δευτερόλεπτα, με αγάπησε για αυτό που είμαι».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις