Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Πτώση για την Μαρία… Νίκη για τον Στέφανο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Πτώση για την Μαρία… Νίκη για τον Στέφανο

Σάκκαρη - Τσιτσιπάς: Σε ποια θέση βρίσκεται πλέον η Μαρία...Πήρε τον τελικό στο διπλό τα αδέλφια Τσιτσιπά

Ανακοινώθηκε η νέα Παγκόσμια κατάταξη της WTA η οποία έχει πολλές ανακατατάξεις. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν από τις χαμένες αφού έχασε τρεις θέσεις και έπεσε στην 9η θέση.

Από εκεί και πέρα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε τρεις θέσεις και βρίσκεται στην 219η με τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να είναι στη 235 και την Σαπφώ Σακελλαρίδη στο 273. Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις Ελληνίδες αθλήτριες είχε η Μάρθα Ματούλα η οποία έφτασε στο 310 και βρίσκεται κοντά στην είσοδό της στο Top 300.

Νίκη και για τον Τσιτσιπάς και τον αδελφό του στο διπλό!

Ελάχιστες ανακατατάξεις είχαμε στην Παγκόσμια κατάταξη των ανδρών με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στην έβδομη θέση. Στην πρώτη δεκάδα η μόνη αλλαγή που είχαμε ήταν η άνοδος του Τέιλορ Φριτζ στην 9η θέση με τον Ζβέρεφ να υποχωρεί στην 10η θέση και τον Χούρκατζ να μένει εκτός δεκάδας. Στην κορυφή η τριάδα των Τζόκοβιτς, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ έμεινε αναλλοίωτη με τους Σίνερ, Ρούμπλεφ και Ρούνε να ακολουθούν.

Μεγάλη άνοδος για τον Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά. Εχθές στο διπλό τα δυο αδέλφια πήραν τον τελικό και κατέκτησαν το τουρνουά της Αμβέρσας με τον Πέτρο να κερδίζει 29 θέσεις και να βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του εντός Top 100. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην 81 θέση στην Παγκόσμια κατάταξη. Κοντά στην πρώτη 100άδα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος πλέον βρίσκεται στο 115 θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις