Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σουλτάτος για Λασκαράκη: “Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα”
LIFESTYLE

Σουλτάτος για Λασκαράκη: “Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα”

Σουλτάτος για Λασκαράκη: Τα τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η Βάσω Λασκαράκη με την εκπομπή “The Break”, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο “Γειά σου”. Μέσα σε όλα όσα συζήτησε με τη Μαρία Μπακοδήμου, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα δυο παιδιά του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου, ενώ εκείνος της είχε ετοιμάσει και μια έκπληξη που τη συγκίνησε. «Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο.

Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρούνε τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα» είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη για τη σχέση με τα παιδιά του συζύγου της.

Τα τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Σουλτάτος εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην εκπομπή και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, στέλνοντάς της τις ευχές του για καλή επιτυχία. «Γεια σου Μαρία! Γεια σου Βάσω! Ήθελα τώρα Βάσω να βλέπω τα μούτρα σου την ώρα που θα με βλέπεις να βγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για σένα. Έγινε και αυτό. Χάλασε ο κόσμος. Να πούμε καλή επιτυχία στην εκπομπή σου, να πάνε όλα τέλεια, πολύ καλύτερα από ότι πιστεύεις. Εμείς το πιστεύουμε, εσύ δεν το πιστεύεις. Θα μας λείψεις από το σπίτι και από το ράλι ιστορικού αυτοκινήτου. Δεν θα έχουμε συνοδηγό να τρέξουμε, αλλά δεν πειράζει. Θα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι και να κάνεις. Θα σε στηρίξουμε. Σε αγαπάμε και θέλουμε να πας τέλεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω εύκολα λέξεις να περιγράψω και να μιλήσω για τη Βάσω και αυτό γιατί ό,τι και να πω μου φαίνεται λίγο και μικρό. Πως μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματά μου για τη Βάσω; Πώς μπορώ να βρω λέξεις για να μιλήσω για την ψυχή της και για την καρδιά της; Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα. Σε αγαπώ. Καλή επιτυχία», είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνοντας τη Βάσω Λασκαράκη να δακρύσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις