Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αδέρφια Τσιτσιπά Αμβέρσα: Στέφανος και Πέτρος προκρίθηκαν στον πρώτο τους τελικό στο διπλό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδέρφια Τσιτσιπά Αμβέρσα: Στέφανος και Πέτρος προκρίθηκαν στον πρώτο τους τελικό στο διπλό

Αδέρφια Τσιτσιπά Αμβέρσα: Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς απέκλεισαν με 4-6, 7-6 (5), 13-11 τους Αρνεοντό/Βάισμπορν και θα παίξουν την Κυριακή για τον τίτλο στην πόλη του Βελγίου

Ιστορία έγραψαν στην Αμβέρσα ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς. Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου στο απλό του European Open τα δύο αδέλφια μπήκαν στο κορτ για να παίξουν στον ημιτελικό του διπλού και προκρίθηκαν στον τελικό.

Απέκλεισαν με 4-6, 7-6 (5), 13-11 τους Αρνεοντό/Βάισμπορν και την Κυριακή (15:00)θα παίξουν με τους Μπεάρ/Πάβλασεκ για τον τίτλο.

Αυτός θα είναι ο 1ος τελικός που θα παίξουν μαζί τα δυο αδέρφια, ενώ για τον Πέτρο θα είναι και ο 1ος τελικός γενικά σε ΑΤΡ διοργάνωση, εξασφαλίζοντας και την πρώτη του είσοδο στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Για τον Στέφανο θα είναι ο 3ος τελικός σε ΑΤΡ διοργάνωση, μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό του Miami Masters το 2019 μαζί με τον Κούλχοφ αλλά και την κατάκτηση του 500αριού στο Ακαπούλκο το 2022 μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις