Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάντσο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.: Κοιτάζει προς την έξοδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάντσο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.: Κοιτάζει προς την έξοδο

Σάντσο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.: Θέλει επιστροφή στην παλιά του ομάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν υπολογίζεται από τον Έρικ τεν Χαχ εδώ και πολλούς μήνες, κι έτσι αναζητά τρόπο διαφυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ψάξει κάποιος να βρει τον πιο δυστυχισμένο παίκτη στο “Old Traffort” της φετινής σεζόν, δεν θα δυσκολευτεί να τον εντοπίσει. είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από την ομάδα. Ο Άγγλος εξτρέμ έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο.

Η καριέρα του

Ο 23χρονος Άγγλος συνολικά στην καριέρα του έχει 170 συμμετοχές με 51 γκολ και 51 ασίστ. Αναλυτικά, ξεκίνησε από την Μάντσεστερ Σ. σεζόν 2016-17 με 7 συμμετοχές και 3 γκολ. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Γερμανία στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2017 έως το 2021 με 105 συμμετοχές και με 39 γκολ. Τέλος από το 2022 έως τώρα, πήγε στην Μάντσεστερ Γ. που εκεί, στις 2 πρώτες σεζόν αγωνιζόταν με 29 συμμετοχές και 3 γκολ την περίοδο 2021-22 και στην επόμενη σεζόν με 26 εμφανίσεις και 6 γκολ.

Τώρα όμως που έχει ξεκινήσει η 2023-24 ο Έρικ τεν Χαχ τον έχει βάλει μόνο σε 3 παιχνίδια! Έτσι, ο Σάντσο θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα! Συγκεκριμένα, διαμήνυσε στους μάνατζέρ του την επιθυμία του να επιστρέψει στην Γερμανία για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα ρούχα της Ντόρτμουντ. Να σημειωθεί ότι, η γερμανική ομάδα δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον 23χρονο αφού στο παιχνίδι για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει και η Γιουβέντους!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις