Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραφήνα 15χρονη – αρπαγή: Καταγγελία σοκ από μαθήτρια
ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα 15χρονη – αρπαγή: Καταγγελία σοκ από μαθήτρια

Ραφήνα 15χρονη - αρπαγή: 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη για αρπαγη ανήλικης μαθήτριας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. άνδρας νεαρής ηλικίας, μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μία 15χρονη μαθήτρια στη Ραφήνα ότι την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του και εκεί προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της. Η κοπέλα στη συνέχεια κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό ξεκίνησε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα και κατέληξε μερικά στενά πιο πέρα. Η ανήλικη έδωσε χθες το βράδυ κατάθεση παρουσία ψυχολόγου και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο άνδρας συνελήφθη στη Νέα Μάκρη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

«Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ»

Συνελήφθη, χθες Πέμπτη (19/10) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα. Ειδικότερα, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις