Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κωνσταντέλιας – Γιουβέντους: Τι αναμένεται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντέλιας – Γιουβέντους: Τι αναμένεται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλια - Γιουβέντους: Ο 20χρονος πηγαίνει για ψηλά στάνταρ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο σύλλογος του ΠΑΟΚ έβγαλε πολλά ταλέντα από τις ακαδημίες όταν ήταν ο προπονητής Γκαρσία, που δεν έκαναν καριέρα μόνο στα ελληνικά γήπεδα αλλά και στο εξωτερικό. Όπως για παράδειγμα ο Χρήστος Τζόλης, που στα 21 του βρίσκεται στη Γερμανία και αγωνίζεται στη Φορτούνα, ενώ πριν αγωνιζόταν για 2 χρόνια στην Αγγλία στην ομάδα της Νόριτς. Ένας ακόμη παίκτης που έχει βγει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι και ο Δημήτρης Πέλκας που στα 29 αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπασκσεχίρ, ενώ πριν έπαιζε στην αγγλική Χαλ αλλά και στην Φενερμπαχτσέ.

Ένα ακόμη ταλαντούχο παιδί είναι ο 20χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας που έχει δείξει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχει αποδείξει πως μπορεί και πολύ περισσότερα. Αναλυτικά, φέτος σε 7 αγώνες έχει σημειώσει 2 γκολ, ενώ στην περσινή χρονιά σε 30 παιχνίδια έχει βάλει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Τι συμβαίνει με την Γιουβέντους;

Για τον 20χρονο Κωνσταντέλια έχει δείξει ενδιαφέρον η ιταλική ομάδα Γιουβέντους. Ωστόσο, το ποσό που ζητάει ο Δικέφαλος του Βορρά για να πουλήσει τον ανερχόμενο παίκτη είναι σε κάθε περίπτωση πάνω από το μπάτζετ που διαθέτει η μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Και από την πλευρά του, όμως, ο Κωνσταντέλιας δεν φαίνεται διατεθειμένος, προς το παρόν τουλάχιστον, να εγκαταλείψει τις τάξεις του ΠΑΟΚ για το καμπιονάτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις