Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Πλεύρης γάμος: Η απάντηση στα δημοσιεύματα
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Πλεύρης γάμος: Η απάντηση στα δημοσιεύματα

Κωνσταντίνος Πλεύρης γάμος: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 83χρονος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Απάντηση σε δημοσίευμα που τον θέλει να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της 49χρονης τραγουδίστριας Γεωργίας ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, που είχε γίνει γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο «My Style Rocks», έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ON Time» αναφέρει ότι ο 83χρονος δικηγόρος, πατέρας του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος κατά καιρούς έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τις ακραίες αντιλήψεις του, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τη 49χρονη, και σκέφτεται σοβαρά να ενωθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο τους έχουν ανακοινώσει στο στενό περιβάλλον τους την πρόθεσή τους να ενώσουν τις ζωές τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα σχετικά με την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει την είδηση. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου, και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης της 49χρονης.

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση, αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ότι με τη δήλωσή του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το δημοσίευμα.

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα που έκλεψε την καρδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks, ενώ η ίδια φαίνεται πως είναι καλλιτεχνική φύση, αφού ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική, ενώ είναι και δημοφιλής TikToker. Όπως είχε αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο, ενώ είχε συμμετάσχει και σε διαφημίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις