Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ: Σοκ για την Βραζιλία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νεϊμάρ: Σοκ για την Βραζιλία!

Νεϊμάρ: Τραυματίας ξανά!

Σοκ στην εθνική Βραζιλίας! Στο χθεσινό ματς 18/10 με την Ουρουγουάη, ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας ξανατραυματίστηκε σοβαρά! Ο Νεϊμάρ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις του, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη σεζόν με την εθνική Βραζιλίας αλλά και της ομάδας της Αραβίας Αλ Χιλάλ.

Ο 31χρονος τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+4) με τζαρτζάρισμα του De la Cruz στον αγώνα με την Ουρουγουάη η οποία ηττήθηκε 2-0 με γκολ των Nunez στο 42′  και De la Cruz στο 72′ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Στην θέση του Νεϊμάρ, μπήκε ο Ρισάρλισον.

Οι τραυματισμοί του…

Από το 2018 μέχρι τώρα, ο Νεϊμάρ έχει υποστεί 16 τραυματισμούς και έχει μείνει εκτός δράσης για 640 ημέρες, όμως ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως ο τραυματισμός που προβλήθηκε στον αγώνα με τη Ουρουγουάη που τον οδηγεί σε αναγκαστική αποχή από τα γήπεδα από 7 μέχρι 9 μήνες.

Ο ίδιος αναφέρει πως:

“Είναι πολύ λυπηρό, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωή μου. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά χρειάζομαι την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι να μπαίνεις στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά να περνάς την ίδια διαδικασία. Έχω πίστη, το αφήνω στα χέρια του θεού”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις