Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργία Γεννιά ΠΑΣΟΚ: “Πράσινη” επιστροφή;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργία Γεννιά ΠΑΣΟΚ: “Πράσινη” επιστροφή;

Γεωργία Γεννιά ΠΑΣΟΚ:Την επιστροφή της προς... το ΠΑΣΟΚ, δείχνει πως ετοιμάζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά.

Την επιστροφή της προς… το ΠΑΣΟΚ, δείχνει πως ετοιμάζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά. Η Γεωργία Γεννιά, πρώην στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, μετακινήθηκε την περίοδο των μνημονίων στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου κατέβηκε υποψήφια βουλευτής στον Πειραιά και εκλέχθηκε το 2015. Ήταν από τα στελέχη που βρίσκονταν κοντά στον Νίκο Κοτζιά. Το βράδυ της Δευτέρας η Γεωργία Γεννιά φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γαβρίλη Χαραζίδη, ο οποίος ανήρτησε τη φωτογραφία στο Facebook.

“Η γούρικη επιστροφή της Γεωργίας Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ και στο πλευρό του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη”, έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης.

Σύμφωνα με το Secret των “Παραπολιτικών”, η Γεωργία Γεννιά διατηρεί επαφή με τον Νίκο Ανδρουλάκη από τα νεανικά τους χρόνια στην ΠΑΣΠ µέχρι σήµερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες ηµέρες, που είχε και επέτειο γάµου µε τον σύζυγό της, Στράτο, έκανε ένα σουαρέ στο σπίτι για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης. Καλεσµένος ξαφνικά εµφανίστηκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο επετειακό τραπέζι έγινε και η επαναπροσχώρηση της κ. Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σύντοµα αναµένεται να έχει και ενεργό ρόλο στο Κίνηµα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, η Γεωργία Γεννιά είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της στο Facebook για όσα συνέβαιναν στην Κουμουνδούρου και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το κόμμα της την ήττα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις