Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα ρεκόρ συνεχίζονται!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα ρεκόρ συνεχίζονται!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν θα σταματήσει ποτέ να σκοράρει!

Ασταμάτητος ακόμα και στα 38 του χρόνια είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ! Στο φετινό EURO 2024 είναι ο πρώτος σκόρερ! Στο χθεσινό (16/10) παιχνίδι με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, που έληξε 0-5 υπέρ της Πορτογαλίας ο Ρονάλντο σκόραρε 2 γκολ, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 127 τέρματα! Έτσι, ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας και της νυν ομάδας που παίζει Αλ Νασρ, μετράει 77 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας, μετά τα 30 του!

Από μόνο του αποτελεί εντυπωσιακό το συγκεκριμένο στατιστικό. Εάν ωστόσο μπουν στην εξίσωση και άλλα γεγονότα, όπως ανεπίσημα και φιλικά ματς, τότε ο συγκεκριμένος αριθμός αναμφίβολα μεγαλώνει. Αναλυτικά, ο 38χρονος  έχει φτάσει τα 815 γκολ στην καριέρας με την εθνική Πορτογαλία να έχει σκοράρει 110 τέρματα. 

Σε ποια θέση βρίσκεται;

Όλοι οι πρώτοι σκόρερ των Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Ολλανδία, έχουν λιγότερα από τον Ρονάλντο, δηλαδή ο Χάρι Κέιν της Αγγλίας έχει μόλις 59 γκολ, στην Γαλλία ο Ζιρούντ έχει μόλις 54, στην Ισπανία ο Βίλλια τελείωσε την καριέρα του με 59 γκολ αλλά και στην Ολλανδία ο Βαν Πέρσι τελείωσε την καριέρα του με 50 γκολ. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2023. Ούτε ο Κίλιαν Μπαπέ (με μόλις 35 γκολ) δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο, αλλά ούτε ο Έρλινγκ Χάαλαντ (με μόλις 39 γκολ) που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις