Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλιούπολη “οδοντίατρος”: Τι λέει η συνεργάτιδα του 51χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη “οδοντίατρος”: Τι λέει η συνεργάτιδα του 51χρονου

Ηλιούπολη "οδοντίατρος": Η συνεργάτιδα του άντρα που παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος μίλησε στο Mega.

Παράνομες οδοντιατρικές πράξεις διενεργούσε οδοντοτεχνίτης στην Ηλιούπολη, σε χώρο που που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας οδοντιατρείου. Όπως διαπιστώθηκε, οι ιατρικές πράξεις στις οποίες είχε υποβληθεί, ήταν ασύμβατες με την ιατρική επιστήμη και ενημερώθηκε επαγγελματικός σύλλογος, εκπρόσωπος του οποίου από κοινού με τον παθόντα μετέβησαν εκ νέου στο ιατρείο του κατηγορουμένου. Ο ίδιος ο 51χρονος υποστηρίζει πως δεν δεχόταν ασθενείς, αλλά είχε συνεργάτιδα οδοντίατρο και φρόντιζε τους ασθενείς. Η συνεργάτιδα του άντρα που παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Mega. “Είμαι νόμιμη οδοντίατρος, με τις άδειές μου. Εγώ ξέρω ότι δούλευαν κι άλλοι γιατροί. Δεν ήμουν η μόνη γιατρός εκεί. Εγώ πήγαινα πού και πού, ούτε πληρωνόμουν από τους ασθενείς. Με καλούσε όποτε είχε κάτι”, είπε.

“Εγώ δεν έχω ακούσει να λέει ότι είναι γιατρός. Δεν έχω δει, δηλαδή να παριστάνει τον γιατρό. Έλεγε μάλιστα κάποιες φορές που οι ασθενείς τον ρωτούσαν τη γνώμη του για το στόμα τους και ο κύριος (…) απαντούσε “ό,τι πει ο γιατρός”, μπροστά μου δεν έπαιρνε θέση γιατρού. Εγώ τον έχω γνωρίσει τον κύριο (σ.σ.: που έκανε την καταγγελία. Είχε έρθει για να κάνει κάποιες θεραπείες. Είχαμε ξεκινήσει μία θεραπεία των ούλων”.

Ηλιούπολη: “Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, είμαι μια χαρά”

Ο κατηγορούμενος δήλωνε οδοντοτεχνίτης, αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη πάνω σε ασθενείς. “Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό. Το ιατρείο έχω έναν χρόνο που το άνοιξα. Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό”, είπε στο Mega.

Όσο για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος τους, δήλωσε,

“Νομίζω είναι αυτές (σ.σ. οι άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν), δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι αυτές που τον σύστησαν (σ.σ.: τον άντρα που τον ξεσκέπασε) να έρθει σε εμάς, στο ιατρείο”. Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στο “LIVE NEWS” για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

“Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του. Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή”, τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις