Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δανικας – διακινητές: “Δεν πρέπει να έχει εκτελεστές η ΕΥΠ; Μπαμ, μπαμ κατευθείαν”
Δανικας - διακινητές: "Δεν πρέπει να έχει εκτελεστές η ΕΥΠ; Μπαμ, μπαμ κατευθείαν"

Δανικας – διακινητές: “Δεν πρέπει να έχει εκτελεστές η ΕΥΠ; Μπαμ, μπαμ κατευθείαν”

Δανικας - διακινητές: Ο Δημήτρης Δανίκας σημείωσε ότι η ΕΥΠ πρέπει να έχει... εκτελεστές για την αντιμετώπιση των διακινητών.

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Δημήτρη Δανίκα, ο οποίος σχολιάζοντας την γενικότερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τις επιπτώσεις που έχει στην ευρύτερη περιοχή, ζήτησε λίγο πολύ από την ΕΥΠ να έχει εκτελεστές που θα εξουδετερώνουν τους διακινητές μεταναστών. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Δανίκας σημείωσε ότι η ανάφλεξη στο Ισραήλ και την Μέση Ανατολή θα οδηγήσει σε αύξηση των μεταναστευτικών ροών, κάνοντας λόγο για τεράστιο πρόβλημα που πρέπει να επιλύσει η ΕΥΠ και οι μυστικές υπηρεσίες, μέσω… εκτελεστών που θα σκοτώνουν τους διακινητές.

“Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, “ανάφλεξη” σ’ αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασυμμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ’ αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη. Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει ένα ζήτημα με τους διακινητές κύριε Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες. Δεν πρέπει να έχουν εκτελεστές; Δεν πρέπει να εκτελούν; Να σας το πω πιο ωμά, πιο κυνικά, δεν πρέπει να εκτελούν τους διακινητές; Να τους σκοτώνουν, το λέω ανοιχτά, ε βέβαια. Για τιμωρία, κατευθείαν. Αυτό θα έκαναν οι Ισραηλινοί, αυτό θα έκαναν οι Αμερικανοί, μπαμ μπαμ κατευθείαν”, είπε ο Δημήτρης Δανίκας. Στο στούντιο του ΣΚΑΙ βρισκόταν και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε τι πρέπει να ισχύει και του απάντησε: “Να τους συλλαμβάνουν πρέπει, υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία πρέπει να σεβόμαστε”.











Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις