Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε: Μήπως σου… μιλάει;
PLUS

Σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε: Μήπως σου… μιλάει;

Σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε: Αν υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφός σου δεν βλέπει μέλλον στη σχέση σας, τότε καλύτερα να προσέξεις το παρακάτω σημάδι

Τα σημάδια πριν τον χωρισμό δεν είναι πάντοτε εμφανή αλλά πολλοί άνθρωποι μπορεί να προβλέψουν τελικά πότε ο σύντροφός τους θέλει να χωρίσουν χάρη σε ένα σημάδι. Αν νιώθεις ότι είσαι συναισθηματικά αόρατη γι’ αυτόν, τότε θα έπρεπε πράγματι να ανησυχήσεις ότι κάτι πια δεν πάει καλά μεταξύ σας. Δεν είναι μόνο ότι αποφεύγει να συζητήσει μαζί σου, αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι γενικά δεν σε προσέχει: δεν σου κάνει πια κοπλιμέντα, δεν παρατηρεί τι φοράς, δεν ακούει τι του λες, όταν είστε μαζί ασχολείται με το κινητό του συνέχεια, ειδικά σε σύγκριση με τον χρόνο που αφιέρωνε σε αυτό παλαιότερα.

Μπορεί τα σημάδια όμως να μην είναι πάντα ορατά. Αν παρατηρείς κάποιες λεπτομέρειες, ίσως μπορέσεις να καταλάβεις ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν δεν έχεις κάτι χειροπιαστό για να τον κατηγορήσεις, μπορείς απλά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Επιχείρησε να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση μαζί του για όσα σε προβληματίζουν και στη συνέχεια αν εξακολουθεί να έχει την ίδια συμπεριφορά, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για το ενδεχόμενο του χωρισμού σας.

Γενικά αν θέλουμε μία σχέση που θα αντέξει στον χρόνο και θεωρείται υγιής, οφείλουμε να επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και γίνονται πιο πολύπλοκα, το χιούμορ δεν αρκεί για να έχουμε μία σχέση που εξελίσσεται και λειτουργεί και για τους δύο. Οι δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι πώς τις διαχειριζόμαστε και ποια είναι τα βασικά λάθη που (αργά ή γρήγορα) θα οδηγήσουν στον χωρισμό.

jenny.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις