Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησα για coming out και σχολίασαν «σταμάτα πια, κούρασες»
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησα για coming out και σχολίασαν «σταμάτα πια, κούρασες»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική του αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος

Για το τηλεοπτικό του coming out μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του περιοδικού Antivirus. Μέσω των social media, ο παρουσιαστής έκανε σχετικές αναρτήσεις, προωθώντας τη συγκεκριμένη συνέντευξη, αλλά ορισμένοι τον σχολίασαν αρνητικά. «Από τη στιγμή που λέμε ότι υπάρχει μία πληγή και συνεχής κακοποίηση, το να συνεχίσεις να λες πράγματα τα οποία θέλουμε, υπάρχει πάντα από κάτω: σταματήστε να μιλάτε. Δεν μπορούν να αποδεχτούν κάτι, το οποίο επισημαίνουμε» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», συζητώντας με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήταν καλεσμένος.

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Χθες την παγκόσμια ημέρα του coming out, βγήκε το τεύχος του Antivirus και έδωσα μία πολύ μεγάλη συνέντευξη. Από κάτω υπήρχαν σχόλια σε αυτό που ανέβασα: σταμάτα πια, για ποιο λόγο μιλάς, τα ακούσαμε, σε βαρέθηκα, κούρασες».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις