Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ – Τζάκρη: “Μας είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια”, λέει η Πέρκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Τζάκρη: “Μας είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια”, λέει η Πέρκα

ΣΥΡΙΖΑ - Τζάκρη: Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη πως «η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει με 80% στο Συνέδριο»

Συνεχίζονται τα «φίλια πυρά» στο ΣΥΡΙΖΑ με την Πέτη Πέρκα να σχολιάζει τις δηλώσεις που έκανε χθες η βουλευτής του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη. Σε συνέντευξη που έδωσε χθες δήλωσε πως «όταν η εσωκομματική αντιπολίτευση αντί να οικοδομήσει στον ισχυρό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να πει να στήσουμε εφετείο στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για να διασώσουμε την καθαρότητα της αριστερής ψυχής, αυτό για μένα βαίνει μειοψηφικό.

Έχασε (η εσωκομματική αντιπολίτευση) με 60% και στο Συνέδριο θα χάσει με 80%. Γιατί οι απλοί ανιδιοτελείς πολίτες, όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τους ανθρώπους της παράταξής μας, λένε πως θέλουν να χτίσουν τον καινούριο συλλογικό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η τάση αν πάει, για μένα είναι μια δύσκολη επιλογή. Είναι ακραία, είναι μειοψηφική και αυτοαναφορική. Άλλο είναι το πρόσταγμα αυτή τη στιγμή».

Στο OPEN φιλοξενήθηκε σήμερα το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα η οποία ερωτήθηκε για τις δηλώσεις της Τζάκρη και απάντησε: «η κυρία Τζάκρη μας είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια. Η κυρία Τζάκρη ήρθε στο κόμμα μας από ένα άλλο κόμμα, την καλοδεχθήκαμε και πολύ καλά κάναμε, αλλά υπάρχουν και αρχές. Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό του κεντρώο κόμμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις