Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαίρη Χρονοπούλου: Ξεκινά έρευνα για τον θάνατό της
ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Ξεκινά έρευνα για τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: Για τις συνθήκες της πτώσης της

Δικογραφία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου σχηματίζει η αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega η αστυνομία θα κάνει αυτοψία στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε το ατύχημα, που την οδήγησε σε νοσηλεία στον Ευαγγελισμό και έπειτα στον θάνατό της. Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν στο χώρο του σπιτιού όπου έπεσε και θα μιλήσουν με άτομα του περιβάλλοντός της ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα λεγόμενα της γυναίκας, που τη βρήκε αιμόφυρτη και ειδοποίησε για το συμβάν.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γλίστρησε στο χώρο του σαλονιού, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο πρώτος άνθρωπος που την βρήκε ήταν η οικιακή βοηθός που είχε. Σημειώνεται ωστόσο ότι μετά το θάνατο της άτομα από το στενό περιβάλλον της ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε και χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους κάποια στοιχεία δεν «κολλούσαν».

Ωστόσο πηγές από την αστυνομία, αναφέρουν ότι πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, σχηματίζεται δικογραφία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν περαιτέρω υπόνοιες για κάτι ύποπτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις