Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κοινωνική λειτουργός έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι που παρακολουθούσε
ΚΟΣΜΟΣ

Κοινωνική λειτουργός έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι που παρακολουθούσε

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο και κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Οχάιο των ΗΠΑ με μια κοινωνική λειτουργό να παραδέχεται ότι έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι που είχε υπό την επίβλεψή της. Σύμφωνα με την αστυνομία και τοπικά δημοσιεύματα, η 24χρονη Payton Shires φέρεται να παραδέχτηκε τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τη μητέρα του αγοριού και ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Κολόμπους. Η Shires από το Mount Sterling απασχολούνταν προηγουμένως στο National Youth Advocate Program (NYAP), μια ομάδα που ειδικεύεται στην εργασία με οικογένειες που εμπλέκονται στο σύστημα αναδοχής, σύμφωνα με το Columbus Dispatch.

Παραμένει ασαφές αν της είχε ανατεθεί το αγόρι μέσω του NYAP. Η μητέρα του αγοριού επικοινώνησε με την αστυνομία στις 27 Σεπτεμβρίου για να αναφέρει τις υποψίες της αφού φέρεται να ανακάλυψε ακατάλληλα μηνύματα μεταξύ του γιου της και της Shires, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί φέρονται να πραγματοποίησαν έρευνα στο τηλέφωνο και ανακάλυψαν υλικό που δείχνει το αγόρι και τον Shires να έχουν σεξουαλική επαφή. Όταν οι ερευνητές πήραν συνέντευξη από το αγόρι, φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τον Shires τουλάχιστον δύο φορές τον Σεπτέμβριο.

Η Shires συνελήφθη την Παρασκευή, αφού φέρεται να παραδέχθηκε τη συμπεριφορά της με το αγόρι στη μητέρα του σε κλήση που παρακολουθούσε η αστυνομία. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο, σύμφωνα με το WSYX, και κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις