Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρπαξε την κόρη του από το νοσοκομείο: Μία σύλληψη στη Ζάκυνθο
ΕΛΛΑΔΑ

Άρπαξε την κόρη του από το νοσοκομείο: Μία σύλληψη στη Ζάκυνθο

Άρπαξε την κόρη του από το νοσοκομείο: Ο 44χρονος Αφγανός και η συνομήλική του Ελληνίδα σύζυγός του έχουν δύο κόρες

Ένας πατέρας άρπαξε τη 16χρονη κόρη του από το νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου φιλοξενούνταν το παιδί μετά την αφαίρεση της επιμέλειας και από τους δύο γονείς.  Για το περιστατικό της αρπαγής του παιδιού συνελήφθη η υπεύθυνη βάρδιας της παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, καθώς δεν εμπόδισε ή δεν αντιλήφθηκε την ενέργεια του 44χρονου πατέρα. Σε βάρος της νοσηλεύτριας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο 44χρονος Αφγανός και η συνομήλική του Ελληνίδα σύζυγός του έχουν δύο κόρες, τη 16χρονη και μία εξάχρονη. Τον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από καταγγελίες για κακές συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, έγινε αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας και με πρόταση της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου η εισαγγελία Ζακύνθου αφαίρεσε την επιμέλεια των ανηλίκων και από τους δύο γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Από τότε οι δύο ανήλικες διέμεναν προσωρινά στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου, μέχρι να βρεθεί η δομή που θα τις φιλοξενήσει, κάτι που φέρεται να έγινε τις τελευταίες ημέρες.  Όμως, το απόγευμα της Δευτέρας ο πατέρας- που εικάζεται ότι ίσως πληροφορήθηκε πως τα παιδιά θα μεταφερθούν σε κοινωνική δομή- πήγε στο νοσοκομείο και άρπαξε τη 16χρονη. Ο 44χρονος αναζητείται για αρπαγή ανηλίκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις