Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταύρος Ζαλμάς: «Πονάει λίγο αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον που προσαρμόζεται στα πάντα»
LIFESTYLE

Σταύρος Ζαλμάς: «Πονάει λίγο αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον που προσαρμόζεται στα πάντα»

"Μεγαλύτερη γεννήτρια δύναμης είναι η πίστη" ομολογεί ο Σταύρος Ζαλμάς.

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν στον «Έρωτα φυγά» του OPEN, ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές και την προσωπική του διαχείριση σε αυτές.

Πότε αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;

Πήρα πολύ μικρός αυτή την απόφαση, από την ηλικία των 10 ετών περίπου. Υπήρχε μια έντονη επιθυμία μέσα μου που με έσπρωχνε προς τα εκεί. Όμως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, έδωσα τις μάχες μου για να καταφέρω να γίνω ηθοποιός.

Πώς αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες;

Πάντα βρίσκεται ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σου, θες, δεν θες. Πονάει λίγο αυτό, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον το οποίο προσαρμόζεται στα πάντα. Προκειμένου κανείς να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κάνει θυσίες και βρίσκει τρόπο να αντιπαλέψει τις αντιξοότητες της πραγματικότητας.

Από που αντλείτε δύναμη;

Από την πίστη που έχω σε αυτό που έχω επιλέξει να κάνω. Μεγαλύτερη γεννήτρια δύναμης είναι η πίστη. Και δεν εννοώ μεταφυσικά. Ο άνθρωπος, αν το πιστέψει, κινεί… βουνά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις