Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαλιά» – Αποδοχή της ήττας από Ιωακειμίδη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαλιά» – Αποδοχή της ήττας από Ιωακειμίδη

«Τηλεφώνησα στον κ. Χαρδαλιά για να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Με μια σύντομη δήλωσή του ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποδέχθηκε την ήττα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής που είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ  ανέφερε πως έχει ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Νίκο Χαρδαλιά για να τον συγχαρεί. «Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και οι πολίτες έκριναν. Η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή. Τηλεφώνησα στον κ. Χαρδαλιά για να τον συγχαρώ για την επιτυχία του», είπε αρχικά ο κ. Ιωακειμίδης. Επίσης, υποστήριξε ότι θα συνεχίσει να «αφιερώνει τη ζωή του στην αυτοδιοίκηση» και «θα συνεχίσει να το κάνει και τώρα» και δεσμεύτηκε πως ο Αττικός Κύκλος Συνεργασίας θα είναι παρών στην Περιφέρεια Αττικής «για μία δημιουργική αντιπολίτευση που θα προωθήσει κάθε πρόταση που ανακουφίζει την Περιφέρεια Αττικής».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που αυτές τις μέρες και όλους αυτούς τους μήνες δουλέψαμε μαζί, έβαλαν πλάτη, ενώσαμε τις ελπίδες μας για μία άλλη Αττική, αγωνιστήκαμε δύσκολα. Πολλά μεγάλα ευχαριστώ σε όλους. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσω να το κάνω και τώρα. Δεσμεύομαι ότι ο Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και εμπιστοσύνης θα είναι παρών στην Περιφέρεια Αττικής με οδηγό το πρόγραμμά μας για να κάνουμε μία δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει την Περιφέρεια Αττικής. Για την αυτοδιοίκηση, για τη δημοκρατία», κατέληξε ο κ. Ιωακειμίδης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών στο 42,76% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει πάρει το 46,42% των ψήφων έναντι 15,86% του κ. Ιωακειμίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις