Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Ιωαννίδης: Η συγκινητική ιστορία με το τροχαίο του Αντώνη Κατσαρού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Ιωαννίδης: Η συγκινητική ιστορία με το τροχαίο του Αντώνη Κατσαρού

Ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ, Αντώνης Κατσαρός, μοιράστηκε μία προσωπική του ιστορία η οποία τον συνδέει με το Γιάννη Ιωαννίδη.

Μια προσωπική ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ιωαννίδη, μοιράστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός. Ο “Ξανθός” που δημιούργησε δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του ελληνικού μπάσκετ, τον Άρη της δεκαετίας του ’80 και τον Ολυμπιακό του ’90, έφυγε από τη ζωή έπειτα από προβλήματα ετών, που τον είχαν αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μακριά από τα κοινά. Ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ είπε πως το 2001 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο τον οδήγησε στην εντατική. Όπως είπε ενώ δεν ήταν φίλοι, εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο και συμπαραστεκόταν στους γονείς και στους συγγενείς του. Αργότερα, πήγε να τον επισκεφτεί στο πατρικό του και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο βρέθηκε κοντά του εκείνην τη δύσκολη περίοδο.

Η απάντησή του ήταν: “Άξιζες να ζεις, είσαι καλός άνθρωπος και οι καλοί άνθρωποι πρέπει να είναι ανάμεσά μας”. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε.

Μάλιστα, όπως είπε ο Αντώνης Κατσαρός, έτυχε να τον συναντήσει πρόσφατα αλλά εκείνος δεν τον γνώρισε λόγω της ασθένειάς του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις