Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα Υόρκη πλημμύρες: Γυμναστηριακοί δεν άντεξαν ούτε μια μέρα χωρίς προπόνηση
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη πλημμύρες: Γυμναστηριακοί δεν άντεξαν ούτε μια μέρα χωρίς προπόνηση

Νέα Υόρκη πλημμύρες: Οι πλημμύρες χαρακτηρίζονται ως «απειλητικές για τη ζωή»

Ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok καταγράφει τις εκπληκτικές συνέπειες της βροχόπτωσης-ρεκόρ στη Νέα Υόρκη. Τα πλάνα δείχνουν μια ομάδα ατόμων να γυμνάζονται επιμελώς σε ένα γυμναστήριο βυθισμένο στο νερό. Οι σοβαρές καταιγίδες, που χαρακτηρίζονται ως «απειλητικές για τη ζωή», έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους σε ολόκληρη την πόλη.

Σε αυτή τη σουρεαλιστική σκηνή, οι αφοσιωμένοι επισκέπτες του γυμναστηρίου συνεχίζουν τις προπονήσεις τους παρά τις έκτακτες συνθήκες. Το πλημμυρισμένο από νερό γυμναστήριο λειτουργεί ως μια έντονη υπενθύμιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν γίνει όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Αντανακλά την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα των Νεοϋορκέζων απέναντι στις αντιξοότητες.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έκπληξη και ανησυχία στους θεατές σε όλο τον κόσμο. Υπογραμμίζει την ανάγκη για ετοιμότητα και προσαρμογή ενόψει της κλιματικής αλλαγής, καθώς οι κοινότητες αντιμετωπίζουν όλο και πιο απρόβλεπτα και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις