Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βορίδης για Κασσελάκη: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για Κασσελάκη: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Βορίδης για Κασσελάκη: «Νέος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα περιμένατε να γνωριστεί πολιτικά να δούμε το πολιτικό περιεχόμενο;»

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. «Όταν ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής χρεοκοπίας», ανέφερε ακόμα. «Νέος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα περιμένατε να γνωριστεί πολιτικά να δούμε το πολιτικό περιεχόμενο;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης. Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα τα εξής: «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου». Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της αντάρτες, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες αλλά είναι μειοψηφία. «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών» υπογράμμισε.

Ο Βορίδης αποκάλεσε τον Κασσελάκη… «Φαμελλάκη»

«Φαμελλάκη» αποκάλεσε, νωρίτερα, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Επικρατείας αποδίδοντας τη λάθος εκφώνηση του επωνύμου σε σαρδάμ. «Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπο την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά» σχολίασε ο Υπουργός παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στην Βουλή για νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να απαντήσει στην τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Φάμελλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε για πρώτη εντός της αίθουσας της Ολομέλειας και κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων καθώς δεν έχει την ιδιότητα μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις