Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σημάδια ότι σε θέλει: Φλερτάρει ή τα λέει από ευγένεια;
PLUS

Σημάδια ότι σε θέλει: Φλερτάρει ή τα λέει από ευγένεια;

Σημάδια ότι σε θέλει: Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου - μην περιμένεις να σε περιμένει με πανό που γράφει «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»

Σε θέλει ή δεν σε θέλει; Είναι απλή ευγένεια ή υπάρχει φλερτ εκεί πέρα; Ταιριάζετε ή απλώς είστε συνεργάτες και βλέπεστε καθημερινά; Μερικές φορές, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και οι γραμμές, λεπτές. Τι κάνει ένας άνθρωπος όταν ενδιαφέρεται για σένα, τελικά; Παρακάτω, θα δούμε μερικά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι, μάλλον, δεν θέλει να γίνετε φίλοι. Έχει φίλους, δεν χρειάζεται άλλους που γνώρισε μόλις.

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει

Εμφανίζεσαι και αυτόματα γίνεται πιο αστεία. Λέει πράγματα που πιστεύει ότι θα σου αρέσουν για να καταλάβεις ότι έχει και μυαλό, έχει και εμφάνιση, έχει και χιούμορ. Πρόσεξε εδώ – ίσως απλώς είναι ενδιαφέρον άτομο χωρίς καν να προσπαθήσει, οπότε μη σιγουρευτείς ότι σε θέλει αν δεν αναγνωρίζεις έστω δύο από τα παρακάτω.

Προσοχή στη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος προδίδει τα πάντα. Συνήθως, συμπεριφερόμαστε διαφορετικά μπροστά σε κάποιον που μας αρέσει – τον αγγίζουμε περισσότερο, στρεφόμαστε ολόκληροι προς το μέρος του όταν μιλάμε. Πειράζουμε τα μαλλιά μας, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται. Δες τις λεπτομέρειες.

Αναφέρει συχνά ότι είναι single

Όχι αν παραπονιέται πως «δε με θέλει κανένας», προσοχή εδώ. Αν απλώς αναφέρει μπροστά σου ότι δεν έχει σύντροφο, μάλλον είναι γιατί θέλει να το ξέρεις και να κινηθείς ανάλογα.

Προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα

Αν κάνει ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή, τα χόμπι σου και θέλει να ξέρει πράγματα για εσένα, μάλλον ενδιαφέρεται και δεν κάνει απλό small – talk.

jenny.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις