Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρδαλιάς MAD: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς MAD: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»

Χαρδαλιάς MAD: Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντάει αν έχει κάνει μπάνιο γυμνός, εάν ποτέ παραβίασε το ΚΟΚ, αν έχει πει ψέματα σε ψηφοφόρο και σε πολλές άλλες διαφορετικές ερωτήσεις

Λίγο πριν τις εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» βρέθηκε στο μουσικό κανάλι MAD και απάντησε στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του καναλιού. Έχει πει κάνει μπάνιο γυμνός, αν έχει παραβιάσει τον ΚΟΚ ή αν έχει κοιμηθεί ποτέ στο γραφείο του! Σε τι απαντά Ναι και σε τι Ποτέ;

Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;

«Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια»

Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;

«Στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Έχετε πει ψέματα σε ψηφοφόρο;

«Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι»

Έχετε γράψει ψέματα στο βιογραφικό;

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια»

Έχετε παραβιάσει τον ΚΟΚ;

«Ναι… βαθύ πορτοκαλί. Μεγάλες παραβιάσεις δεν έχω κάνει αλλά μικρές παραβιασούλες στο παρελθόν ως νέος. Όλοι νομίζω έχουμε κάνει»

Έχετε googlαρει τον εαυτό σας;

«Το έχω κάνει. Ποτέ μόνος μου. Συνήθως με τις κόρες μου. Αλλά ποτέ μόνος μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις