Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κορινθίου «Πρωινό»: «Έφτασα στα όριά μου, καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου»
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου «Πρωινό»: «Έφτασα στα όριά μου, καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου»

Μαρία Κορινθίου «Πρωινό»: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι το πρόβλημά μου ήταν με το κανάλι ήταν για τις εντυπώσεις» τόνισε η παρουσιάστρια

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την αποχώρησή της από το «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» της Σίσσυς Χρηστίδου το μεσημέρι της Κυριακής 1η Οκτωβρίου. Αρχικά, δήλωσε: «Θα ξαναέκανα τηλεόραση, θα ξαναέμπαινα σε μια παρουσίαση, αλλά σίγουρα πήρα γερά μαθήματα, εκείνη την ώρα λες: “Θεέ μου, τι μαθαίνω αυτή τη στιγμή”. Με το πέρασμα του καλοκαιριού ηρέμησα, είδα κάποια πράγματα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα δημόσια και δηλώθηκαν κάποια πράγματα, εντυπώσεις κλπ».

«Έφυγα από όλο αυτό, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες. Έφτασα στα όρια μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου. Αποφάσισα να γυρίσω να πω: “Καλό μας καλοκαίρι”. Ποιος μπορεί να κρίνει τα όρια του καθενός και την υπομονή του; Το δήλωνα, παιδιά να ηρεμήσουμε γιατί είμαι στα όρια μου».

”Δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι”

«Δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι. Αυτό που είπε ο Γιώργος ότι το πρόβλημά μου ήταν με το κανάλι ήταν για τις εντυπώσεις. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ANT1, αισθανόμουν παιδί του γιατί εκεί δούλεψα για πρώτη φορά. Έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από τον ΑΝΤ1. Με αυτούς τους ανθρώπους έχω συνεργαστεί χίλιες φορές, τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν με τον ANT1. Τελεία.

Ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον, με 3 άτομα. Δεν θα κάτσω να πω τώρα. Απλά επειδή ήρθε κάτι στο αυτί μου πριν κάποιες ημέρες… Θα πω δημόσια ότι το έχω αφήσει, δεν έχω ασχοληθεί. Ας το αφήσουμε να πάει στην ευχή της Παναγίας, γιατί μου ήρθαν στα αυτιά μου ότι ένα άτομο πιάνει κάποιους και λένε: “Α μιλάς στη Μαρία ντροπή! Αφού δουλεύετε εδώ μέσα δεν πρέπει να έχετε καμία επαφή με τη Μαρία”. Πέντε πράγματα ο κόσμος τα καταλαβαίνει, μπορεί να μη ξέρει τα ενδότερα, αλλά πέντε πράγματα ενεργειακά τα καταλαβαίνει. Την εκπομπή δεν την έχω δει καθόλου φέτος» είπε στο τέλος η Μαρία Κορινθίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις